Service staat voorop

Service is voor ons heel normaal

Bij ons staat de service hoog in het vaandel. Het contact gaat tegenwoordig vrijwel alleen maar online, maar wij gaan toch net een stapje verder. Daar waar het een standaard bestelling bevat zal het contact uiteraard minimaal zijn, maar als er ook maar iets is nemen wij direct persoonlijk contact met je op.

Door onze goede relatie met onze toeleveranciers en fabrikanten hebben wij scherpe prijzen voor de touch whiteboards en accessoires. Daarnaast krijg jij daardoor natuurlijk de beste service en natuurlijk ook altijd goede garantieafhandelingen indien dit nodig mocht zijn..

Een extra bijkomend voordeel is dat onze bestellingen voorrang krijgen in de verwerking. Jij bent dus gegarandeerd van de beste deal.

Snelle levering een pré

Wij begrijpen dat een bestelling gedaan wordt uit een behoefte en dus een bepaalde urgentie heeft. Daarom leveren wij de meeste producten ook bij bestellingen voor 16:00 uur al de volgende werkdag bij je af.  Heeft iets extreme haast en wil je zeker weten of alles goed komt? Bestel dan op tijd en bel eventueel bij twijfel even met ons. Vaak kunnen wij direct zien of alles goed gaat en de levering daarmee direct bevestigen. 

Wij leveren de meeste producten uit voorraad en kunnen daardoor snel en betrouwbaar leveren. Door met de juiste vervoerders samen te werken komen de producten ook vrijwel altijd zonder schade aan.

Omdat snelheid belangrijk is proberen wij de voorraden op de site actueel te houden zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Het is natuurlijk niet geheel uit te sluiten dat het toch af en toe anders gaat.