Wat is een Touch Whiteboard

Waarom een touch whitboard kopen?

Interactieve oplossingen vormen steeds meer een meerwaarde in bedrijven of scholen. Onze touch whiteboards zijn ontwikkeld met het oog op zakelijke gebruikers. Dankzij de uitgebreide bedieningsopties en het minimalistische design passen deze schermen perfect in elke AV-installatie.


Je kunt je publiek imponeren met een kristalhelder, hoog kwalitatief en haarscherp beeld. Bovendien kunt je tot 400% meer data op je scherm weergeven vergeleken met een full HD-scherm.

Of je nu een brainstormsessie, een dag start of een videoconferentie houdt, de oplossingen van ons leverancier Legamaster steunen je overal.

De veelzijdigheid van de hoogwaardige interactieve oplossingen bied je als gebruiker talloze belangrijke voordelen. Onze producten steunen je verhaal, of dat nu creatief, inspirerend of op samenwerking gericht is. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wat is een touch whiteboard?

Een touch whiteboard is een van de meest veelzijdige hulpmiddelen voor vergaderruimtes;
Het functioneert zowel als interactief presentatiemiddel, beschrijfbaar whiteboard of als statisch scherm voor presentaties, films, afbeeldingen etc.

Het scherm kan met een vinger, marker, stylus of andere penvormig voorwerp worden bediend.


Wat zijn de voordelen van touch whiteboards?

  • Annoteren en digitaal informatie delen... Super eenvoudig
  • Scherpe beelden geven uw presentatie een WOW-factor
  • Betrek internationale collega's en werk samen in realtime en via elk apparaat aan hetzelfde project
  • Geen stress alles werkt intu├»tief

Heb je vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om de vragen welke er zijn te beantwoorden. Of het nu gaat over de technische specificaties of de levertijd van het gewenste touch whiteboard. Wij kunnen alle vragen beantwoorden. 

Neem in dat geval gerust even contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Ook het aanvragen van een offerte voor grotere aantallen is snel geregeld via het offerteformulier